Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Veganski i prirodni proizvodi za kosu

Keune So Pure

Pogledajte proizvode

Prirodna ravnoteža za čisti wellness za kosu

Kosa je vrlo važan-i prekrasan-dio našeg tijela. I kao takva, pažljivo odabirete proizvode za njegu. Keune So Pure je upravo ono što ime kaže: asortiman boja bez sulfata i amonijaka, proizvoda za njegu kose i styling. Kompletan asortiman proizvoda koji su 100% veganski i slave prirodu.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Prirodna njega kose

Keune So Pure proizvodi za njegu kose imaju aktivne biljne sastojke koji divno mirišu. Oni stvaraju osjećaj opuštenosti i idealni su za osobe koje pate od osjetljivog vlasišta. Osim toga, svi ti prirodni proizvodi su veganski i nisu testirani na životinjama.

Pročitajete više

Prirodni proizvodi za oblikovanje kose

Uživajte u najljepšim frizurama dugo vremena s ovim prirodnim proizvodima za kosu. Keune So Pure proizvodi nježni su za kosu zahvaljujući certificiranim prirodnim sastojcima kao što su marokansko ulje argana, ulje palmarose i ulje naranče. Kreirajte bilo koji izgled koji želite!

Pročitajte više
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Prirodna boja za kosu

Keune So Pure također nudi prirodnu boju za kosu koja ne sadrži amonijak. Nježan i učinkovit način bojanja i posvjetljivanja kose prekrasnim nijansama. Keune So Pure boja za kosu nudi do 100% prekrivanje sijedom bojom i dugotrajne boje. Blaga i učinkovita formula također sadrži fitokeratin na bazi kokosa kako boje ne bi zaprljale vlasište.

Pročitajte više