Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

About Keune Haircosmetics

Hej, mi smo Keune

Od 1922 izrađujemo profesionalne proizvode za kosu, ali smo više od dobavljača. Surađujte s nama i automatski ćete se pridružiti našoj globalnoj obitelji. To ne govorimo samo zato što smo obiteljska tvrtka. Istinski se brinemo za vas, vaš salon i osobu u vašoj stolici. Zato poslujemo s osobnim dodirom.

Keune je tu da vas podrži na svaki mogući način: s odličnim proizvodima, edukacijom, marketingom i razrađenom poslovnom podrškom za salone. Radeći to, nadamo se da ćemo vas osnažiti da budete najbolji. Zbog toga radimo to što radimo.

Za profesionalce
poster
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Kako je sve počelo

Sve je započelo 1922. godine s Jan Keune-om, ljekarnikom iz Amsterdama, i njegovom fascinacijom uvojcima. Iznad ljekarne koju je vodio sa suprugom počeo je eksperimentirati i proizvoditi proizvode za kosu. Tamo gdje se prethodno kosa uvijala zagrijavanjem uvijača preko plinskih plamenika, Jan Keune uspio je razviti formulu za trajnu tekućinu s kojom je napravio zapanjujući uspjeh koji su žene odmah prepoznale. Nizozemski proizvod osvojio je svijet, a Keune Haircosmetics postala je činjenica 1925. godine kada je Jan službeno ljekarnu nazvao po sebi.

Keune Cares

U misiji smo! Kao obiteljsko poduzeće, čvrsto vjerujemo da je naša odgovornost brinuti se o planeti i ljudima. To činimo kroz naš program održivosti Keune Cares. Ne samo za sebe, već posebno za buduće generacije.

Pročitajte više
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs