Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Ekskluzivno za salone, koji podržavaju vaše poslovanje

Keune Business Support

Podržavamo vašu strast

Kao vlasnik salona i stilist, dijelite našu strast za lijepom kosom. Keune ne znači samo proizvode vrhunske kvalitete. Shvaćamo da su talent i vještine oblikovanja tek početak. Također vam je potrebna poslovna podrška - na način koji vaš salon čini uistinu vašim.

Uz Keune dobivate izravan pristup voditelju Keune poslovne jedinice, kao i tečajeve i seminare iz menadžmenta. Ovo je samo nekoliko primjera kako vam pomažemo poboljšati razinu uspjeha, a istovremeno vam daje slobodu da se usredotočite na ono što najviše volite raditi. Pročitajte kako biste otkrili više.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Oduševite ih stilom

Kvalitetna prezentacija i komunikacija ključni su za uspjeh salona Keune Ambassador. Klijente mora privući reputacija i izgled salona prije nego što zakorače nogom na vrata. A to zahtjeva pravi marketing. Kada radite s nama, bit ćete podržani lijepo dizajniranim materijalima koji prenose osjećaj i kvalitetu Keune proizvoda i vaše strasti.

Pratite profesionalne seminare i webinare

Kvaliteta salona ovisi o kvaliteti njegovog osoblja. Bilo da tek počinjete ili ste frizer bili desetljećima - kontinuirani fokus na obrazovanju trebao bi biti sastavni dio svakog salona. S našim programima osposobljavanja želimo vas rasteretiti kao vlasnike salona i podržati vas u razvoju vašeg osoblja da postanete Ultimate Keune Advocates.

Nudimo različite razine edukacija kako bismo osigurali da svaki stilist može povećati svoje znanje i vještine. Svi naši programi mješavina su teorije, kreativne aktivnosti i inspiracije. Na ovaj način svaka je sesija svježa u trendu i uzbudljiva.

Čitaj više
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs