Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Veganska njega kose bez okrutnosti

So Pure

Maksimalni rezultati za kosu. Minimalan utjecaj na planet.

Kao obiteljska tvrtka, naša je odgovornost ostaviti svijet boljim nego što smo ga zatekli. Napravljeno s ljubavlju prema kosi i planetu. Radi se o tome da gledamo što već radimo i radimo to bolje.

Dakle, upoznajte So Pure. Naš novi asortiman za njegu kose koji se može puniti. Veganski, bez okrutnosti i ekološki prihvatljiv. Linija je nježna prema kosi, nježna prema planetu i uskoro će zablistati u vašoj kupaonici. Na našem putu u održivu budućnost svaka boca je važna. Pridružite se revoluciji ponovnog punjenja i pripremimo se za održivu budućnost.

Kupi sada

Odaberite rješenje za svoju kosu

Asortiman So Pure sastoji se od 4 linije proizvoda.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Cool

Shampoo, Conditioner

Plava, siva, srebrna ili ljubičasta kosa? Važno je zadržati hladnu glavu, i ton. Doslovno. Baš zato proizvodi Cool sadrže moćne ljubičaste pigmente koji neutraliziraju žute tonove i osvježavaju srebrne. Istovremeno su i nevjerojatno nježni za kosu. Linija Cool sadrži i ekstrakt acai bobica, koji je posebno bogat antioksidansima i pomaže zaštititi kosu od oksidacije i blijeđenja boje.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Restore

Shampoo, Conditioner, Mask

Kad je žeđ stvarna posegnite za našom linijom Restore koja će u trenu utažiti žeđ suhe i oštećene kose. Prepuna ekstrakta indijske smokve, ova bogata i njegujuća linija hrani i hidrira vašu kosu čineći je mekšom i sjajnijom no ikad.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Clarify

Shampoo, Conditioner

Masno vlasište? Naslage proizvoda za kosu? Brine vas zagađenje? Nemilosrdan prema prljavštini i masnoći, a nježan za kosu i vlasište, čisti bez skidanja zaštitne barijere. Kako funkcionira? Detoksikacijski nar pomaže ukloniti prljavštinu i naslage proizvoda. A naša tehnologija protiv zagađenja sprječava da se čestice prljavštine zalijepe za kosu i tako je štiti od zagađenja.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Polish

Shampoo, Conditioner, Mask

Linija So Pure Polish rješenje je za vašu neposlušne kosu! Ovi proizvodi zaglađuju vašu kosu kako bi bila savršeno glatka. Uz to, štite je od vlage iz zraka, pa se možete pouzdati da iz frizure neće proviriti neka neposlušna vlas, čak i za najsparnijih dana. Obogaćena chia sjemenkama, linija Polish neposlušnoj kosi pruža tako potrebnu hidraciju te je pomaže oblikovati i definirati.

Media - So Pure how to refill

So Pure Refill

Kako koristiti

Odaberite omiljeno rješenje za kosu i veličinu proizvoda. Cool, Restore, Polish ili Clarify. Šampon ili regenerator. Punjive bočice dolaze u veličinama od 400 i 1000 ml.

Napomena: kupujete ih prazne, pa ne zaboravite odmah kupiti i vrećice s punjenjem!

1.Odlijepite naljepnicu s vrećice za punjenje.

Sadržaj svoje boce za punjenje možete označiti naljepnicom.

2. Zalijepite naljepnicu na bocu za ponovno punjenje.

Stavite naljepnicu na čep boce kako biste na prvi pogled odmah uočili ime linije koju ste odabrali. Napunite bocu i spremni ste.

4 stupa

Ponovno punjenje

Kupite bocu za nadopunjavanje jednom a zatim se prebacite na vrećice za ponovno punjenje. Koristit ćete manje plastike*, a da o tome ne morate ni razmišljati.

Prenamijenjena

Formule proizvoda So Pure temelje se na ostacima šećerne repe. Korištenje onoga što već postoji ne znači samo smanjiti otpad, ali šećerna repa također ima uljepšavajući, njegujući učinak na kosu. Obostrani dobitak!

Koncentrirano

Koncentrirani šamponi i regeneratori. Koristiti manje, dobiti više? S ovim proizvodima: apsolutno.

Ugljično neutralan

Razvili smo So Pure s uvjerenjem da se svaki korak u životnom ciklusu računa: od proizvodnje do formula, transporta i pakiranja. I za kompenzaciju našeg CO₂ otiska, kompenziramo sve nesmanjene emisije certificiranim projektom kompenzacije ugljika.

*57% manje plastike po ml na temelju šest vrećica od 400 mL, u usporedbi s prethodnim So Pure bocama od 250 mL.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

So Pure je Ugljično neutralan

Kada proizvodite proizvode, morate uzeti u obzir utjecaj okoliša. Na svakom koraku. Od proizvodnje do formula, transporta do pakiranja. Evo što smo učinili da proizvodi So Pure budu certificirani kao ugljično neutralni.

Pročitajte više
€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs