Najbolja rutina za valovitu, kovrčavu i sitno, spiralnu kovrčavu kosu

Facebook Icon
Pinterest Icon
Twitter Icon
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Dobrodošli u vodič preporuka za njegu kovrčave kose, od valovite do sitno spiralne. Slavimo ljepotu i jedinstvenost svih tipova kovrča. Naša Globalna Ambasadorica i kraljica kovrča, Bianca Hulmann, pokazat će vam kako pružiti vašim kovrčama pažnju koju zaslužuju. Pratite njezine preporuke korak po korak i neka se kovrče oblikuju!

Izaberite rutinu njege za vašu kosu:

Kliknite na rutinu u nastavku i slijedite korake.

Niste sigurni koja je prava rutina za vašu kosu? Otkrijte svoj tip kovrča ovdje.

Rutina za valovitu kosu

Prihvatite prirodnu privlačnost svojih valovitih pramenova dok istražujemo tajne njege ovog fantastičnog tipa kose. Valovita kosa, također poznata kao tip 2, obuhvaća niz uzoraka kovrča, protežući se od 2A do 2C. Ovaj jedinstveni tip kose ima prirodnost prilagodljive strukture, što joj omogućava da se graciozno kreće od finih do grubih tekstura. Definiran S uzorak krasi svaki pramen, dodajući dašak elegancije vašem izgledu. Naša globalna ambasadorica kovrča, Bianca Hulmann, podučit će vas svim savjetima i trikovima kako ovladati rutinom njege vaše valovite kose.

Proizvodi za valovitu kosu

Pripremite se da svoje valove nosite s povjerenjem i pokažite pravu suštinu vaše individualnosti! Provjerite proizvode koji su korišteni u videu od strane Bianke.

Otkrijte konačnu rutinu njege valovite kose koju nam pokazuje naša globalna ambasadorica, Bianca Hulmann.

poster

Rutina za kovrčavu kosu

Zaronite u svijet očaravajućih kovrča dok istražujemo tajne njege ovog tipa kose. Od skakutavih laganih kovrča do elegancije čvrstih spiralica, kovrčava kosa poprima mnoge očaravajuće oblike koji se protežu od 3A do 3C. Iako će povremeni neposluh pokušati pokazati svoje prisustvo, ne brinite, jer posjedujemo znanje i nepokolebljivo samopouzdanje da ga svladamo. Naša globalna ambasadorica, Bianca Hulmann, koja je specijalizirana za kovrče, otkrit će vam sve korake i trikove.

Proizvodi za kovrčavu kosu

Pripremite se da svoje kovrče nosite s povjerenjem i pokažite pravu suštinu vaše individualnosti. Provjerite proizvode koji su korišteni u videu od strane Bianke.

Otkrijte konačnu rutinu njege kovrčave kose koju nam pokazuje naša globalna ambasadorica, Bianca Hulmann.

poster

Rutina za sitno, spiralnu kovrčavu kosu

Sitno, spiralna kovrčava kosa, često poznata kao kovrčava ili afro tekstura, uključuje tipove kose 4A, 4B i 4C, koji se kreću od mekanih i finih do grubih i žičastih kovrča. Ovaj tip kose prirodno je vrlo suh i spužvast u teksturi i često podložan značajnom smanjenju. Naša globalna ambasadorica, Bianca Hulmann, podijelit će sve bitne savjete za njegu kose kako biste prihvatili autentičnu ljepotu svoje sitno, spiralne kovrčave kose i otkrili tajne održavanja njezine vitalnosti.

Proizvodi za sitno, spiralnu kovrčavu kosu

Pripremite se da svoje sitne, spiralne kovrče nosite s povjerenjem i pokažite pravu suštinu vaše individualnosti! Provjerite proizvode koji su korišteni u videu od strane Bianke.

poster

€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs