Meet our Global Ambassador Bianca Hulmann

Facebook Icon
Twitter Icon
Pinterest Icon
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Bianca Hulmann, poznata i kao "Kraljica kovrči", nije samo frizerka i uspješna poslovna žena, već i prava inspiratorica. Na njezino izvanredno putovanje do vrha značajno su utjecale žene u njezinu životu koje su težile veličini. Među njima ključnu ulogu odigrali su njezini rođaci, posebice njezina kći koju je rodila kad je bila tek tinejdžerica. Biancina priča primjer je snage otpornosti, odlučnosti i utjecaja žena koje su oblikovale njezinu životnu putanju.

Dostignuća

Sa 16 godina otvorila je svoj prvi salon na selu u São Paulu. Trenutno vodi dva salona s preko 30 zaposlenih. Osim ovih uspješnih poslova, razvila je metodu Bianca Hulmann 2020. godine. Ovaj online tečaj certificirao je MEC za stručnjake za prirodnu kosu, a prati ga više od 4000 stručnjaka diljem svijeta. Njezino ogromno iskustvo i trud primijećeni su i nagrađeni brojnim priznanjima kao što su Golden Scissors Dubai 2022, Golden brush 2021, Diamond Scissors 2021 i mnoga druga.

Uz njezina izvanredna postignuća u industriji kose, s ponosom možemo reći da je Bianca Hulmann globalna ambasadorica za Keune Haircosmetics. U ovoj ulozi nastavlja inspirirati i osnaživati ​​nebrojene ljude diljem svijeta svojom strašću, znanjem i predanošću umjetnosti kose. Otkrijte njezinu stručnost i smjernice o valovitoj, kovrčavoj i kovrčavoj kosi, u kojima vas vodi kako pronaći svoj tip kovrča, ultimativnu rutinu za kovrčavu kosu i još mnogo toga. Nadahnimo se!

€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs