Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Keune Seminari

ZA ONE KOJI VOLE EKSPERIMENTIRATI

Keune u potpunosti omogućava obuku certificiranih Keune edukatora. To znači da svu osnovnu, naprednu i inspirativnu edukaciju vam mogu dati edukatori iz vaše regije. To je sjajno jer Keune globalni tim daje punu podršku edukatorima u edukaciji te ih inspiriraju i za kreativne programe edukacije. Voljeli bismo posjetiti vas i vaše klijente kako bismo vam ispričali više o Keune i svemu što naša linija proizvoda može ponuditi. Također smo više nego sretni što surađujemo s vašim edukacijskim timom i pomažemo im u rješavanju različitih kreativnih izazova. Trebate zadovoljiti zahtjeve kod bojanja specifične za vaše tržište? Zajedno ćemo postaviti prilagođeni program kako bi svojim klijentima predstavili zadivljujuće rezultate u boji.

Od 2021. dijelit ćemo edukaciju na programe tečaja akademije uživo i webinare uživo. To znači da zajedno možemo istražiti mogućnosti unaprijed. Webinari uživo mogu poslužiti kao priprema prije praktičnog rada. Partnerstvo s Keune globalnim timom za sve nas i vas znači posao i igru. Nadamo se da ćemo svi zajedno uskoro kreativno stvarati!

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Fundamental Seminari

Naši Fundamental seminari su osnova svega što svaki stilist mora znati kada se radi o korištenju i primjeni naših proizvoda.

Na njima dijelimo znanje, radimo na tehnikama i frizeri dobivaju mogućnost za stjecanje novih iskustava. Fundamental seminari također pružaju lakše praćenje Challenging seminara.

Challenging Seminars

Naši Challenging seminari nadovezuju se na Fundamental seminare . Oni su na višoj razini i da ju pristup u višu razinu znanja .

Ovi seminari su za iskusne profesionalce koji imaju solidnu osnovu iz fundamental seminara. To znači da dijele istu razinu znanja, što pridonosi kvaliteti i zabavi!

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Expert Seminars

Expert seminari zahtijevaju najvišu razinu teorijskog znanja o Keune proizvodima i tehnikama. Svi treninz i pružaju detaljno teoretsko znanje i praktičnepri

S najnovijim modernim tehnikama veselimo se proširivanju horizonata stilista, usklađivanju njihovih vještina i otkrivanju njihovih limita. Ako ih imaju, naravno.

Inspiring Seminars

Ovi seminari većinom su kreativni i inspirirajući. Karakteristika inspiracije je da ona dolazi iznutra.

Od srca, iz njihove strasti za friziranjem. Keune edukacijski tim i naši umjetnici ovaj seminar dovode do visoko kreativnih nivoa. Ključne riječi su usuditi se, dijeliti i pogotovo, eksperimentirati.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Korištenjem naše web stranice slažete se s našom politikom privatnosti. Saznajte više