Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Boje sa stavom

Keune Color Chameleon

Upoznajte Keune Color Chameleon

Od hrabrih, jarkih kreacija do zagasitih, pastelnih nijansi, Keune Color Chameleon asortiman je koji se sastoji od devet intenzivnih direktnih boja, uz dvije nijanse za izmjenu intenziteta-za više pastelne ili jarke nijanse, koje pružaju naglašene, intenzivne i moderne rezultate bojanja. Kreative, raznobojne frizure su svuda oko nas-na modnim pistama, festivalima, na ulici i u uredima. Jarke i pastelne nijanse preuzimaju vodeće uloge u modi i make-upu. I ne samo među trendovskim milenijalcima. Moderne žene i muškarci svih dobi vole se igrati s njihovom bojom za kosu i koristiti je da se izraze. Sada Keune Color Chameleon njima i vama nudi slobodu da savršeno kombinirate vašu boju kose s vašom osobnošću.

The multicolor rainbow

Multicolor Rainbow tehnika nije za one plahe i sramežljive među nama. Ova frizura demonstrira živopisnost boja na njihovom najintenzivnijem nivou. Za ovu frizuru radili smo s asortimanom od pet intenzivnih i vibrantnih boja.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

The orange highlights

Ako ste perfekcionist koji voli potpuni balans i simetriju, ova frizura je savršena za vas. Boje koje smo koristili za ovu frizuru – Orange, Rose, Yellow i Magenta – su hrabre, svijetle i optimistične.

The lilac balayage

Balayage je francuska riječ za ‘pomesti’, i odnosi se na pokrete četkice kada istinski stilisti prostoručno nanose boju. Ova frizura kreirana je pomoću pastelne Violet za taj laskav, ženstveni osjećaj.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

The blue-green fade

Osjećaj boje koja se topi može biti kreiran besprijekornim stapanjem svake kobinacije boje. Radili smo sa Blue i Green, za privlačan izgled koji je sofisticiran i primamljiv. 

Zašto su naši proizvodi u boji ekskluzivni za frizera?

poster
€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs