Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics
Čuva vašu obojenu kosu!

Keune Care Color Brillianz

Pogledajte proizvode

Za trajni sjaj

Obilno ste nanijeli boju-sada je želite održati lijepom. Razvili smo liniju proizvoda Color Brillianz da baš to i napravimo. Asortiman sadrži Color Sealing Complex koji kreira zaštitnu barijeru oko svake vlasi, da zaključa pigmente u nju. Zatim, UVA i UVB filteri odbijaju sunčeve zrake te spriječavaju boju od izbljeđivanja. I na kraju, proteini svile dubinski hidratiziraju, hrane i dodaju blistav sjaj. Kao rezultat, vaša kosa će izgledati super sjajna, lijepa i mekana,a boja osvježena.

Image of open jar Keune Care Color Brillianz Mask

Color Brillianz treatment

Kako koristiti

  • Šampon:  malu količinu umasirati u mokru kosu. Isprati i nanijeti regenerator. Nastojte kosu prati što rjeđe za što dugotrajniju boju.

  • Regenerator: nakon pranja nanijeti na dužinu kose i vrhove. Ostavite da djeluje nekoliko minuta prije ispiranja.

  • Conditioning spray: nanijeti na kosu opranu šamponom, prosušiti ručnikom. Ostaviti da djeluje i ne ispirati.

  • Maska: koristiti jednom tjedno nakon šamponiranja umjesto regeneratora. Nanijeti na dužinu kose i vrhove i ostaviti da djeluje 3 do 5 minuta.

Keune Hair Cosmetics
Keune Hair Cosmetics

Tehnologija

Obojana kosa treba dodatnu zaštitu i hranjivost. Jedinstveni Color Sealing Complex kreira zaštitnu barijeru oko vlasi što spriječava izbljeđivanje boje.  UVA i UVB filteri pružaju zaštitu od sunca. Biljni ekstrakti sjemenki suncokreta učvršćuju barijere i hrane kosu.

€NaN left for free shipping
Your cart is empty
Subtotal
€NaN
Excl. shipping costs