Krenite ispočetka: napravite detoks kose

Nova godina, novi početak. Bez obzira na to koliko je lako upasti u vrtlog novogodišnjih odluka, ponekad trebamo uzeti pauzu. Manje je više, pogotovo kada se radi o kosi. Započnite odlučno, ponovnim uspostavljanjem vaše rutine za njegu kose i time ojačajte samopouzdanje. Dobra frizura daje vam kontrolu i pomaže vam stvoriti najbolju verziju sebe. A to počinje dobrom njegom, ispočetka. Pomoći ćemo vam da krenete ispočetka i stvorite savršeni temelj za ono što želite postići sa svojom kosom. Što god to bilo, stvorit ćete savršenu podlogu upotrebom našeg Detox Treatmenta. Vidimo se u salonu.

Pronađite salon
Image of January Detox treatments

Treat your hair

Tretmani

1. Regeneracija

Muči vas gubitak kose? Niste jedini. Gubitak kose uobičajeni je problem s mnogo različitih uzroka, od stresa i hormonalnih promjena do prehrane i trudnoće. Ovaj tretman jača kosu i stimulira njezin rast.

2. Hranjivi tretman za kosu

Suha kosa može biti posljedica pretjerane upotrebe toplinskih uređaja za oblikovanje kose, kemijskih tretmana ili bojenja. Jeste li znali da razlog može biti i genetika? Koji god razlog bio, ovaj će hranjivi tretman vašoj kosi vratiti sjaj.

3. Detox

Suhi šamponi i drugi proizvodi za oblikovanje mogu se taložiti na vlasištu.To može uzrokovati perut, suhoću i svrbež. Detox pomaže očistiti kosu, ukloniti naslage proizvoda i osvježiti vlasište.

Nastavite kod kuće

Kako bi učinci salonskih tretmana potrajali i kako bi vaše vlasište bilo zdravo, važno je nastaviti njegu vlasišta i kod kuće. Naši su proizvodi znanstveno formulirani za ciljane probleme s kosom i zadovoljavaju sve njene potrebe. S više od 15 linija za zdravlje kose i vlasišta, garantirano ćete pronaći onu koja vam je potrebna za čišćenje, obnavljanje i najbolju njegu vaše kose.

Posavjetujte se sa svojim frizerom o najboljim proizvodima za njegu vaše kose kod kuće.