Logo KEUNELogo KEUNE
scroll to
Van Pro naar Expert

Expert Seminars

Expert seminars vragen om het hoogste niveau theoretische kennis van Keune-producten en -technieken.

Style Session III

Heb je Style Session I en II afgerond? Dan ben je helemaal op niveau om looks te creëren die zijn geïnspireerd op de acht iconische looks van Keune. Het Academy Team zal je inspireren om deze looks naar dagelijks gebruik aan te passen en delen hun trucs waarmee je in je salon prachtige updo’s maakt.

Lees meer en boek

Blond Session II

Heb je Blond Session I gevolgd en ben je klaar voor een nieuwe, uitdagende stap in de wereld van Blond? Dan ontdekken we samen alle mogelijkheden met de Keune Ultimate Blond serie, inclusief totaalontkleuringen. Deze training is bedoeld voor ervaren kleurspecialisten die Blond pro willen worden.

Lees meer en boek

Color Elite

Deze vierdaagse training op hoog niveau is bedoeld voor kleurliefhebbers die alle kleurtrainingen binnen fundamental en challenging hebben gevolgd én die op de hoogte willen blijven in hun vakgebied en enthousiast zijn om te leren en te groeien. Je zult leren hoe je in de salon naar een hoger niveau gaat op het gebied van kleur en wordt daarbij uitgedaagd om je creatieve potentieel te benutten. Ook leren we je alle in- en outs op het gebied van kleur, chemie en haarfeiten. Na deze training ben je een bron van kennis en inspiratie voor zowel klanten als collega's.

Lees meer en boek