Logo KEUNELogo KEUNE

Pravila privatnosti i informacije o kolačićima

PRAVILA PRIVATNOSTI


KEUNE ADRIATIC WEB STRANICE


 


Pravila privatnosti KEUNE ADRIATIC d.o.o.


 


Podaci o voditelju obrade osobnih podataka:


 


Naziv: KEUNE ADRIATIC d.o.o. (dalje u tekstu: Voditelj obrade osobnih podataka/KEUNE)


 


Registrirano sjedište: Donji Stupnik, Gospodarska 21, Republika Hrvatska


 


Osobni identifikacijski broj (OIB): 21786197146


 


Registarski broj (MBS): 080114217


 


E-mail pristup: sluzbenik@keune.hr


 


KEUNE-u je zaštita privatnosti posjetitelja njegove Web stranice, kupaca, poslovnih partnera i drugih suradnika od osobite važnosti te stoga prepoznaje da je njegova dužnost odgovorno postupanje i zaštita osobnih podataka svih osoba s kojima dolazi u kontakt u sklopu svog poslovanja.


 


Osobni podatak je svaka informacija koja Vas identificira ili pomoću koje postoji mogućnost da Vas se identificira. KEUNE obrađuje Vaše osobne podatke zakonito, pošteno i transparentno. KEUNE ne prikuplja i ne obrađuje osobne podatke osoba mlađih od 18 godina kako je navedeno u Uvjetima korištenja www.keune.hr.


 


Kako KEUNE koristi prikupljene osobne podatke?


 


Ova pravila o zaštiti privatnosti odnose se na osobne podatke koje KEUNE prikuplja o sljedećim osobama ili vezano za sljedeće aktivnosti:


 


Posjetitelji KEUNE-ove web stranice www.keune.hr i korisnici web aplikacije KEUNE web shop uključujući PRAVILA O KOLAČIĆIMA


HAIR POINT KEUNE specijalizirane prodavaonice/maloprodajno tržište


KEUNE RETAIL TRŽIŠTE


KEUNE Profesionalno tržište


KEUNE AKADEMIJA


OSTALI POSLOVNI PARTNERI


KOMUNIKACIJA PUTEM E-MAIL SUSTAVA


VIDEO NADZOR KEUNE POSLOVNE ZGRADE


1. Posjetitelji KEUNE-ove web stranice www.keune.hr i korisnici web aplikacije KEUNE web shop uključujući PRAVILA O KOLAČIĆIMA


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


U trenutku posjećivanja Web stranice www.keune.hr (u daljnjem tekstu: Web stranica) prihvaćate Uvjete korištenja www.keune.hr gdje je opisan način korištenja Web stranice i web aplikacije KEUNE web shop.


 


Tijekom pregledavanja sadržaja na Web stranici, bit će evidentirana IP adresa Vašeg računala, vrijeme početka i završetka posjeta, identifikacija gledane usluge te, u određenim slučajevima, ovisno o postavkama Vašeg računala, vrsta preglednika i operativni sustav. Sustav automatski bilježi navedene podatke.


 


Kolačići


 


Kolačići su male tekstualne datoteke koje su smještene na Vašem računalu od strane web stranica koje posjećujete. Oni se široko koriste kako bi se omogućilo što efikasnije djelovanje web stranica, kao i da bi pružili web usluge i pogodnosti za korisnike. Druge tehnologije, uključujući podatke koje spremamo na vaš pretraživač ili uređaj koriste se za slične svrhe. Sve te tehnologije ovdje nazivamo “kolačićima”.


 


Kolačići mogu biti trajni ili privremeni. Trajni kolačić se sastoji od tekstualne datoteke koja može biti pohranjena lokalno na vašem uređaju ili poslana od web poslužitelja web pretraživaču, koju će uređaj pretraživač pohraniti i zapamtiti do trenutka isteka, osim ako nije izbrisana od strane korisnika prije isteka. Privremeni kolačić ističe nakon svakog Vašeg boravka na web stranici, odnosno nakon zatvaranja pretraživača ili gašenja aplikacije.


 


Kolačići ne sadrže informacije koje Vas osobno identificiraju, ali osobni podaci koje Voditelj obrade osobnih podatka sprema mogu biti vezani za informacije pohranjene i dobivene od privremenih kolačića (npr. IP adresa, podaci o pretraživanju, vrsta uređaja). Nužni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućujući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Web-stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića te nastavkom korištenja stranice odnosno aplikacije pristajete na njihovo učitavanje na Vaš uređaj.


 


Naziv     Davatelj usluga Svrha    Ističe     Vrsta


cookieconsent_status  keune.hr             Prikuplja podatke o prihvaćanju kolačića za trenutnu domenu. 1 godina                HTTP


PHPSESSID         keune.hr             Indentifikator sesije korisnika. Služi za normalno funckioniranje portala              1 godina  HTTP


PH_HPXY_CHECK            keune.hr             Nužan za korisničko pretraživanje. Služi za normalno funkioniranje portala.                1 godina              HTTP


exp_csrf_token               keune.hr             Koristi se kod slanja formi na stranici, to je jedinstveni i nasumični niz brojeva i slova koji štite našu web stranicu od neželjene pošte.  Sesija    Trajni kolačić


exp_cart             keune.hr             Ne prikuplja osobne podatke, služi samo za identifikacijski broj vaše košarice  24h                HTTP


exp_tracker       keune.hr             Prati zadnje 2 stranice koje ste posjetili tako da vas, ako je potrebno, možemo vratiti natrag na odgovarajuće stranice              Sesija    HTTP


exp_last_visit / exp_last_activity            keune.hr             Pamti zadnji datum i vrijeme vašeg posjeta.      Sesija    HTTP


exp_cookies_allowed   keune.hr             Pamti dali vaš preglednik podržava tj. dali ima uključenu podršku za kolačiće.                1 godina              HTTP


Ostale vrste kolačića, koji su u nastavku teksta detaljno opisani, možete u svako doba samostalno isključiti na način da ažurirate postavke svog internetskog preglednika. Dodatne informacije oko načina isključivanja niže navedenih kolačića, možete naći na sljedećim mjestima:


 


Uvijek možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našoj web stranici. Na sljedećim linkovima možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih web preglednika:


 


Mozilla Firefox


Google Chrome


Microsoft Internet Explorer


Apple Safari


Opera


Neki preglednici Vam omogućuju surfanje u "anonimnom" načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaš uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Postoje i mnoge aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik da biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici www.allaboutcookies.org.


 


Ostale vrste kolačića:


Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posjetitelji komuniciraju sa stranicom.


 


Statistički kolačići koje Web stranica koristi:


 


Naziv     Davatelj usluga Svrha    Ističe     Vrsta


_ga        keune.hr             Registrira jedinstveni identifikacijski podatak koji se koristi za generiranje statističkih podataka o posjetiteljevom korištenju stranice.              2 godine              HTTP


_gat       keune.hr             Koristi ga Google Analytics kako bi ubrzao procesuiranje prodataka.      Privremeni         HTTP


_gid       keune.hr             Registrira jedinstveni identifikacijski podatak koji se koristi za generiranje statističkih podataka o posjetiteljevom korištenju stranice.              Privremeni         HTTP


Marketinški kolaćići koriste se za praćenje posjetitelja kroz web-stranice. Namjera je prikazivanje oglasa koji su relevantni određenom korisniku i potiču ga na sudjelovanje, što je bitno za izdavače i oglašivače trećih strana.


 


Marketinški kolačići koje Web stranica koristi:


 


Naziv     Davatelj usluga Svrha    Ističe     Vrsta


fr            facebook.com  Pruža informacije o učinkovitosti naših oglasa na Facebooku. Kod temeljen na pikselima prati aktivnost na našem web-mjestu, pružajući osnovu za mjerenje posebnih događaja. Mjerenje događaja omogućuje nam da promet na web-mjestu predočimo kao publiku koju možemo upotrijebiti u svrhe usmjeravanja           90 dana                Pixel


NID        google.com        Registrira jedinstveni identifikacijski podatak koji identificira uređaj koji je već bio prijavljen. Identifikacijski podatak se koristi zbog ciljanih oglasa.   6 mjeseci            HTTP


Nerazvrstani kolačići su kolačići koji se nalaze u procesu razvrstavanje u kombinaciji s davateljima usluga pojedinačnih kolačića.


 


Nerazvrstani kolačići koje Web stranica koristi:


 


Naziv     Davatelj usluga Svrha    Ističe     Vrsta


__cfduid             .cloudflare.com               Kolačići povezani sa stranicama koje koriste CloudFlare, koji služi za ubrzanje učitavanja stranice. Prema CloudFlare koriste se za premošćenje sigurnosnih ograničenja baziranih na IP adresi posjetitelja. Ne sadrže nikakve identifikacijske informacije korisnika.   1 godina              HTTP


SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF, DSID, IDE  google.com        Google Maps kolačići. Pamte Vaše postavke i pristanke unutar Vašeg Google računa. Vrijedi samo za korisnike prijavljene u svoj Google račun.         1 godina                HTTP


 


 


Ako se odlučite registrirati na Webshop kod prve prijave zatražit ćemo Vas određene osobne podatke kao ime i prezime, adresu, e-mail adresa, korisničko ime i lozinku. Klikom na gumb registriraj potvrđujete da se slažete s obradom osobnih podataka koje ste nam učinili dostupnima registracijom i kreiranjem korisničkog računa putem web aplikacije KEUNE web shop te prihvaćate uvjete korištenja i uvjete prodaje kao i ova Pravila privatnosti. U mogućnosti ste dati i zasebnu privolu u svrhu slanja besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a. U tom slučaju je pravna osnova obrade Vaših osobnih podataka na taj način zasebno dana dobrovoljna privola.


 


Kada je pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka Vaša izričita privola, ovlašteni ste u bilo kojem trenutku povući Vašu privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na Vašoj privoli prije nego što ste istu povukli.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za korištenje Web stranice i web aplikacije KEUNE web shop i prodaji KEUNE proizvoda kao i dostavu te obradu reklamacija kupljenih KEUNE proizvoda, odnosno za dostavu obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a. Obrađuju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, adresa (uključujući grad i poštanski broj), e-mail adresa i broj telefona. Ukoliko se registrirani korisnik KEUNE-a, odluči za plaćanje proizvoda putem bankovne kartice, tada se obrađuju i podaci o bankovnoj kartici kojom se vrši plaćanje KEUNE proizvoda.


 


Ako smo od Vas dobili privolu za slanje obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter), obrađuju se i eventualni drugi podaci potrebni za slanje takvih obavijesti.


 


Svrha obrade Podataka


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) Prodaja KEUNE proizvoda uključujući i dostavu te obradu reklamacija kupljenih KEUNE proizvoda.


 


(ii) Slanje besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a radi izravnog marketinga, a temeljem posebne privole.


 


(iii) Podaci evidentirani u dnevničkoj datoteci tijekom pretraživanja Web stranice koriste se u statističke svrhe (da se prikupe podaci o popularnosti Web stranice), za otkrivanje pogrešaka i provjeravanje sigurnosti rada Web stranice te u konačnici za otkrivanje i sprječavanje nezakonitih vanjskih napada koji krše ili ugrožavaju ispravnost Web stranice.


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) Zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge Web stranice i web aplikacije KEUNE web shop, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner nadležan za održavanje funkcionalnosti i administraciju Web stranice. Obvezujemo se osigurati da će navedeni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.


 


(ii) Zbog ostvarivanja sigurnosti kartičnog plaćanja KEUNE proizvoda putem web aplikacije KEUNE web shop, koristimo CorvusPay servis za Internet naplatu KEUNE-ovog ugovornog partnera koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je TLS sigurnosni protokol te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Obvezujemo se osigurati da će navedeni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.


 


(iii) Kako bismo kupcima KEUNE proizvoda putem web aplikacije KEUNE web shop osigurali dostavu kupljenih proizvoda, Vaše osobne podatke dostavljamo našoj partnerskoj dostavljačkoj službi GLS ili drugoj partnerskoj dostavljačkoj službi.


 


(iv) U slučaju da ste KEUNE-u dali zasebnu privolu za slanje besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter), tada za slanje e-newslettera koristimo platformu treće strane Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp. U tom slučaju Vaši podaci se prenose u SAD te su zaštićeni EU-US Privacy Shield. Više o EU-US-Pivacy Shield možete pronaći na linku ovdje. Također, ovdje se možete detaljno upoznati sa Pravilima o zaštiti privatnosti MailChimp.


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka i traje do odjave s web aplikacije KEUNE web shop i prodaji KEUNE proizvoda putem web aplikacije KEUNE web shop odnosno 11 godine sukladno Zakonu o računovodstvu. Nakon toga Vaše osobne podatke ćemo brisati, osim u mjeri i trajanju potrebnima za ispunjavanje zakonskih obveza, rješavanje eventualnih sporova i/ili ispunjavanje ugovora sklopljenih s izvršiteljima obrade. Ukoliko ste dali privolu za dostavu o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE, tada ćemo Vaše osobne podatke čuvati sve dok od Vas ne primimo obavijest sa zahtjevom za prestankom slanja takvih obavijesti na e-mail adresu: sluzbenik@keune.hr ili dok sami ne isključite tu funkcionalnost koja će Vam biti ponuđena u promotivnoj e-poruci KEUNE-a.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke isključivo u digitalnom obliku. Svi osobni podaci zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


Postoji mogućnost da putem Web stranice pristupite na profile KEUNE-a koji se nalaze na društvenim mrežama Facebook, Twitter, YouTube te Instagram. Ukoliko pristupate profilima na navedenim društvenim mrežama, Vaš će internetski pretraživač uspostaviti izravnu vezu s Facebook, Twitter, YouTube odnosno Instagram poslužiteljem. Sadržaj dodataka prenosi se izravno s Facebook, Twitter, YouTube odnosno Instagram korisničkog računa na Vaš pretraživač i s njega integrira u Web stranicu. Navedeno znači da KEUNE nema utjecaja na opseg podataka koje Facebook, Twitter, YouTube odnosno Instagram prikuplja pomoću tih dodataka, niti snosi ikakvu odgovornost s tim u vezi. Stoga se upoznajte prethodno s uvjetima korištenja i pravilima privatnosti navedenih stranica.


 


2. HAIR POINT KEUNE specijalizirane prodavaonice


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


U KEUNE-ovim HAIR POINT specijaliziranim dućanima u mogućnosti ste dati zasebnu privolu u svrhu slanja besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a. U tom slučaju je pravna osnova obrade Vaših osobnih podataka na taj način zasebno dana dobrovoljna privola.


 


Kada je pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka Vaša izričita privola, ovlašteni ste u bilo kojem trenutku povući Vašu privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na Vašoj privoli prije nego što ste istu povukli.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za slanje obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter).


 


Ukoliko smo od Vas dobili privolu za slanje obavijesti o promotivnim ponudama, obrađuju se podaci potrebni za slanje takvih obavijesti, i to ime i prezime, adresa, e-mail adresa, godina rođenja.


 


Svrha obrade Podataka


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) Slanje besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a radi izravnog marketinga, a temeljem posebne privole.


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) U slučaju da ste KEUNE-u dali zasebnu privolu za slanje besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter), tada za slanje e-newslettera koristimo platformu treće strane Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp. U tom slučaju Vaši podaci se prenose u SAD te su zaštićeni EU-US Privacy Shield. Više o EU-US-Pivacy Shield možete pronaći na linku ovdje. Također, ovdje se možete detaljno upoznati sa Pravilima o zaštiti privatnosti MailChimp.


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Ukoliko ste dali privolu za dostavu o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE, tada ćemo Vaše osobne podatke čuvati sve dok od Vas ne primimo obavijest sa zahtjevom za prestankom slanja takvih obavijesti na e-mail adresu: sluzbenik@keune.hr ili dok sami ne isključite tu funkcionalnost koja će Vam biti ponuđena u promotivnoj e-poruci KEUNE-a.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u pisanom i digitalnom obliku. Podaci u pisanom obliku čuvaju se u poslovnim prostorijama KEUNE u registratorima koji su zaključani te kojima pristup imaju samo osobe koje su od strane KEUNE-a ovlaštene za pristup istima. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


3. KEUNE RETAIL TRŽIŠTE


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


KEUNE prilikom sklapanja ugovora sa retail partnerima i distributerima te drugim poslovnim partnerima putem kojih stavlja svoje proizvode na tržište, prikuplja osobne podatke osoba ovlaštenih za zastupanje pravnih osoba poslovnih partnera te osoba zaposlenih u navedenim pravnim osobama poslovnim partnerima, a koje su zadužene za komunikaciju s KEUNE-om vezanom za izvršenje navedenih ugovora. Pravna osnova obrade podataka navedenih osoba je izvršenje ugovora sa retail partnerima i distributerima te drugim poslovnim partnerima putem kojih KEUNE stavlja svoje proizvode na tržište.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za izvršenje ugovora s retail partnerima i distributerima te drugim poslovnim partnerima putem kojih KEUNE stavlja svoje proizvode na tržište.


 


U navedene svrhe obrađuju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, potpis, broj telefona, e-mail, pozicija/radno mjesto.


 


Svrha obrade Podataka:


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) sklapanje i izvršenje ugovora s retail partnerima i distributerima te drugim poslovnim partnerima putem kojih KEUNE stavlja svoje proizvode na tržište


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) Zbog održavanja tehničke i programske računalne opreme KEUNE-a te zaštite navedene opreme, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.


 


(ii) Za potrebe upravljanja odnosa s poslovnim partnerima i kupcima KEUNE koristi programsko rješenje treće strane te pristup Vašim podacima u svrhu održavanja navedenog programa može imati navedena treća strana kao ugovoreni partner KEUNE-a. Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.


 


(iii) Za potrebe provođenje revizije i ispunjenja koorporativnih financijskih obveza, Vaši podaci mogu biti proslijeđeni neovisnom vanjskim savjetnicima KEUNE-a (npr. revizorima, odvjetnicima).


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka i traje do izvršenja ugovora o retail partnerima i distributerima te drugim poslovnim partnerima putem kojih KEUNE stavlja svoje proizvode na tržište, odnosno i nakon ispunjenja ugovora ali najduže 11 godina sukladno Zakonu o računovodstvu. Nakon toga, Vaše podatke ćemo brisati osim u mjeri i trajanju potrebnima za ispunjavanje zakonskih obveza, rješavanje eventualnih sporova i/ili ispunjavanje ugovora sklopljenih s izvršiteljima obrade.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u pisanom i digitalnom obliku. Podaci u pisanom obliku čuvaju se u poslovnim prostorijama KEUNE u zaključanim ormarima, a kojima pristup imaju samo osobe ovlaštene za zastupanje KEUNE-a, Regionalni direktor prodaje te eventualno druge osobe koje je uprava posebnom odlukom ovlastila za pristup. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima privatnosti kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


4. KEUNE Profesionalno tržište


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka koje ste nam učinili dostupnima narudžbom KEUNE-ovih proizvoda iz linije namijenjene profesionalnom tržištu, odnosno frizerskim salonima, i to putem KEUNE-ovih prodajnih predstavnika ili izravno, je izvršenje ugovora o prodaji KEUNE proizvoda za profesionalno tržište.


 


U mogućnosti ste dati KEUNE-u i zasebnu privolu u svrhu slanja besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a. U tom slučaju je pravna osnova obrade Vaših osobnih podataka na taj način zasebno dana dobrovoljna privola.


 


Kada je pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka Vaša izričita privola, ovlašteni ste u bilo kojem trenutku povući Vašu privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na Vašoj privoli prije nego što ste istu povukli.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za izvršenje ugovora o prodaji KEUNE proizvoda za profesionalno tržište uključujući i dostavu navedenih proizvoda odnosno za obradu eventualnih reklamacija naručenih proizvoda.


 


U navedene svrhe obrađuju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, OIB, broj telefona, e-mail adresa.


 


Ako smo od Vas dobili privolu za slanje obavijesti o promotivnim ponudama, obrađuju se podaci potrebni za slanje takvih obavijesti, i to ime i prezime, adresa, e-mail adresa, godina rođenja.


 


Svrha obrade Podataka:


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) Sklapanje i izvršenje ugovora o prodaji KEUNE proizvoda za profesionalno tržište uključujući dostavu navedenih proizvoda te obradu eventualnih reklamacija naručenih proizvoda.


 


(ii) Slanje besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE-a radi izravnog marketinga, a temeljem posebne privole


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) Zbog održavanja tehničke i programske računalne opreme KEUNE-a te zaštite navedene opreme, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima privatnosti


 


(ii) Zbog održavanja i administriranja sistemskih i organizacijskih podataka SalePod.NET usluge koju koriste KEUNE-ovi prodajni predstavnici radi primanja narudžbi proizvoda za profesionalno tržište od strane kupaca, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će naš navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima privatnosti.


 


(iii) Za potrebe upravljanja odnosa s poslovnim partnerima i kupcima KEUNE koristi programsko rješenje treće strane te pristup Vašim podacima u svrhu održavanja navedenog programa, može imati navedena treća strana kao ugovoreni partner KEUNE-a. Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima privatnosti.


 


(iv) Kako bismo Vam kao kupcima KEUNE proizvoda za profesionalno tržište osigurali dostavu kupljenih proizvoda, pojedine osobne podatke, kao što je broj telefona, dostaviti ćemo našoj partnerskoj dostavljačkoj službi GLS ili drugoj partnerskoj dostavljačkoj službi


 


(v) Za potrebe provođenje revizije i ispunjenja koorporativnih financijski obveza, Vaši podaci mogu biti proslijeđeni neovisnom vanjskim savjetnicima KEUNE-a (npr. revizorima, odvjetnicima)


 


(vi) U slučaju da ste KEUNE-u dali zasebnu privolu za slanje besplatnih obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter), tada za slanje e-newslettera koristimo platformu treće strane Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp. U tom slučaju Vaši podaci se prenose u SAD te su zaštićeni EU-US Privacy Shield. Više o EU-US-Pivacy Shield možete pronaći na linku ovdje. Također, ovdje se možete detaljno upoznati sa Pravilima o zaštiti privatnosti MailChimp.


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka i traje do izvršenja ugovora o prodaji KEUNE proizvoda za profesionalno tržište, odnosno i nakon ispunjenja ugovora ali najduže 11 godina sukladno Zakonu o računovodstvu. Nakon toga, Vaše podatke ćemo brisati osim u mjeri i trajanju potrebnima za ispunjavanje zakonskih obveza, rješavanje eventualnih sporova i/ili ispunjavanje ugovora sklopljenih s izvršiteljima obrade. Ukoliko ste dali privolu za dostavu obavijesti o promotivnim ponudama, promotivnim događanjima i sl., kao i drugih posebnih obavijesti (newsletter) od strane KEUNE, tada ćemo Vaše osobne podatke čuvati sve dok od Vas ne primimo obavijest sa zahtjevom za prestankom slanja takvih obavijesti na e-mail adresu: sluzbenik@keune.hr ili dok sami ne isključite tu funkcionalnost koja će Vam biti ponuđena u promotivnoj e-poruci KEUNE-a.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u pisanom i digitalnom obliku. Podaci u pisanom obliku čuvaju se u poslovnim prostorijama KEUNE u zaključanim ormarima, a kojima pristup imaju samo osobe ovlaštene za zastupanje KEUNE-a, Voditelj profesionalnog tržišta te eventualno druge osobe koje je uprava posebnom odlukom ovlastila na pristup. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


5. KEUNE AKADEMIJA


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


Frizeri su u mogućnosti putem naših prodajnih predstavnika prijaviti se za edukacije koje organizira KEUNE Akademija. Ako frizeri iskoriste tu mogućnost i ispune prijavnicu za sudjelovanje u edukaciji, pravna osnova obrade njihovih podatka je prijavnica za edukaciju. Prilikom prijave za edukaciju u mogućnosti ste nam dati i zasebnu privolu da Vas tijekom edukacije fotografiramo te da KEUNE Vaše fotografije objavi na Web stranici te na bilo koji drugi način učini navedene fotografije javno dostupnim, a sve u svrhe promocije KEUNE-ovih edukacija i proizvoda. U tom slučaju je pravna osnova obrade Vaših osobnih podataka na taj način zasebno dana dobrovoljna privola.


 


Kada je pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka Vaša izričita privola, ovlašteni ste u bilo kojem trenutku povući Vašu privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na Vašoj privoli prije nego što ste istu povukli. Osobe koje žele sudjelovati kao modeli na edukacijama u sklopu KEUNE Akademije u mogućnosti su se prijaviti za sudjelovanje na edukaciji u svojstvu modela. Ukoliko pojedine osobe iskoriste tu mogućnost, tada je pravna osnova obrade njihovih osobnih podataka prijavnica za sudjelovanje na Keune edukacijama u svojstvu modela.


 


Prilikom prijave za sudjelovanje kao model na edukacijama u sklopu KEUNE Akademije, modeli su u mogućnosti dati i zasebnu privolu da ih se tijekom edukacije fotografira te da KEUNE njihove fotografije objavi na Web stranici te na bilo koji drugi način učini navedene fotografije javno dostupnim, a sve u svrhe promocije KEUNE-ovih edukacija i proizvoda.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za izvršenje ugovora o pružanju usluge edukacije, izvršenje ugovora o pružanju usluga modela te za objavu fotografija frizera i modela koji su prisustvovali edukacijama u sklopu KEUNE Akademije. U navedene svrhe obrađuju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa i fotografije frizera i modela.


 


Svrha obrade Podataka


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) sklapanje i izvršenje ugovora o pružanju usluge edukacije


 


(ii) sklapanje i izvršenje ugovora o pružanju usluga modela


 


(iii) objava na web stranicama i u drugim sredstvima priopćavanja fotografija sa edukacija radi promocije KEUNE-ovih edukacija i proizvoda u svrhe marketinga, a temeljem posebne privole.


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) U slučaju da ste KEUNE-u dali zasebnu privolu za fotografiranje na edukacijama, tad će KEUNE Vaše fotografije javno objaviti na Web stranici te ih eventualno učiniti javno dostupnim putem različitih sredstava priopćavanja, a sve u skladu s Vašom privolom.


 


(ii) Zbog održavanja tehničke i programske računalne opreme KEUNE-a te zaštite navedene opreme, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će naš navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka i traje do izvršenja ugovora o pružanju usluge edukacije, odnosno i nakon ispunjenja ugovora zbog legitimnog interesa, a koji se očituje u mogućnosti podnošenja KEUNE-u zahtjeva od strane polaznika edukacije za ponovnim izdavanjem diploma u slučaju gubitka diploma. Ukoliko nakon izvršenja ugovora podnesete zahtjev za brisanje Vaših podataka, iste ćemo brisati, osim u mjeri i trajanju potrebnima za ispunjavanje zakonskih obveza, rješavanje eventualnih sporova i/ili ispunjavanje ugovora sklopljenih s izvršiteljima obrade. Ukoliko ste dali privolu za fotografiranje tijekom edukacija i objavu Vaših fotografija na Web stranici i u drugim sredstvima priopćavanja, tada ćemo Vaše osobne podatke čuvati sve dok od Vas ne primimo obavijest o povlačenju Vaše privole na e-mail adresu: sluzbenik@keune.hr


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u pisanom i digitalnom obliku. Podaci u pisanom obliku čuvaju se u poslovnim prostorijama KEUNE u zaključanim ormarima te kojim pristup imaju samo osobe za zastupanje KEUNE, Menadžer za edukaciju te eventualno druge osobe koje uprava ovlasti na pristup temeljem posebne odluke. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


6. OSTALI POSLOVNI PARTNERI


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


KEUNE u svom poslovanju prikuplja osobne podatke osoba ovlaštenih za zastupanje pravnih osoba partnera različitih djelatnosti radi pružanja različitih vrsta usluga kao što su usluge prijevoza robe, špedicije, izradu ambalaže za proizvode, izradu deklaracija za proizvoda, pružanje usluga leasinga, pružanja usluge dostave proizvoda, usluge održavanja službenih vozila i sl. kao i osobne podatke kontakt osoba zaposlenih u tim pravnim osobama. Pravna osnova obrade osobnih podataka navedenih osoba jest izvršenje ugovora koje je KEUNE sklopio sa navedenim poslovnim partnerima.


 


Isto tako KEUNE svakodnevno od različitih poslovnih partnera putem izravnih narudžbi kupuje različitu robu, kao što je uredski materijal, kava, voda i sl. te obrađuje osobne podatke kontakt osoba za narudžbu navedene robe. Pravna osnova obrade osobnih podatka navedenih osoba jest izvršenje ugovora o prodaji.


 


Za potrebe ovih Pravila o zaštiti privatnosti u daljnjem tekstu sve pravne osobe navedene u ovoj točki zajedno su nazvani Ostali poslovni partneri.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za izvršenje ugovora sklopljenih sa Ostalim poslovnim partnerima.


 


U navedene svrhe obrađuju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa.


 


Svrha obrade Podataka


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) sklapanje i izvršenje ugovora o izvršenju različitih usluga kao i ugovora o prodaji s Ostalim poslovnim partnerima.


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) Zbog održavanja tehničke i programske računalne opreme KEUNE-a te zaštite navedene opreme, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će naš navedeni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima privatnosti.


 


(ii) Za potrebe upravljanja odnosa s poslovnim partnerima i kupcima KEUNE koristi programsko rješenje treće strane te pristup Vašim podacima u svrhu održavanja navedenog programa, može imati navedena treća strana kao ugovoreni partner KEUNE-a. Obvezujemo se osigurati da će navedena treća strana Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima privatnosti.


 


(iii) Za potrebe provođenje revizije i ispunjenja koorporativnih financijski obveza, Vaši podaci mogu biti proslijeđeni neovisnom vanjskim savjetnicima KEUNE-a (npr. revizorima, odvjetnicima).


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka i traje do izvršenja ugovora o pružanju usluga odnosno ugovora o prodaji sa Ostalim poslovnim partnerima, odnosno i nakon ispunjenja ugovora ali najduže 11 godina sukladno Zakonu o računovodstvu. Nakon toga, Vaše podatke ćemo brisati osim u mjeri i trajanju potrebnima za ispunjavanje zakonskih obveza, rješavanje eventualnih sporova i/ili ispunjavanje ugovora sklopljenih s izvršiteljima obrade.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u pisanom i digitalnom obliku. Podaci u pisanom obliku čuvaju se u poslovnim prostorijama KEUNE u zaključanim ormarima, a kojima pristup imaju samo osobe ovlaštene za zastupanje KEUNE-a. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


7. KOMUNIKACIJA PUTEM E-MAIL SUSTAVA


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


KEUNE može obrađivati podatke osoba ovlaštenih za zastupanje te osoblja (zaposlenika) svojih poslovnih partnera i/ili potencijalnih poslovnih partnera koji se prikupljaju putem e-maila ili posebnog obrasca u svrhu omogućavanja komunikacije KEUNE- a sa svojim poslovnim partnerima u cilju sklapanja poslovnog ugovora ili omogućavanja poslovne suradnje, te se takva obrada temelji na legitimnom interesu KEUNE-a. Podaci se čuvaju tijekom trajanja poslovne suradnje ili dok postoji potencijal za međusobnu suradnju.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno zbog legitimnog interesa komunikacije sa poslovnim partnerima te izvršenje ugovora sklopljenih sa poslovnim partnerima.


 


U navedene svrhe obrađuju se sljedeći osobni podaci: e-mail adresa pošiljatelja i primatelja, ime i prezime, poslovna adresa, broj telefona.


 


Svrha obrade Podataka


 


Svrha obrade podataka je sljedeća:


 


(i) ispunjenje zahtjeva pošiljatelja e-mail pošiljke i druga komunikacija s pošiljateljem e-mail pošiljke


 


Prijenos Podataka:


 


KEUNE u određenim slučajevima prenosi Vaše podatke trećim stranama za sljedeće svrhe obrade:


 


(i) Zbog održavanja tehničke i programske računalne opreme KEUNE-a te zaštite navedene opreme, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će naš navedeni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima privatnosti.


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Razdoblje obrade osobnih podataka započinje pružanjem Podataka odnosno primanjem e-mail pošiljke i traje do trenutka brisanja e-pošiljke od strane pojedinog KEUNE-ovog zaposlenika koji je primio e-pošiljku, odnosno tijekom zaposlenja pojedinog KEUNE-ovog zaposlenika koji je primio e-pošiljku kao legitimni interes KEUNE.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u digitalnom obliku. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a i ovlašteni zaposlenici osoba navedenih u ovim Pravilima privatnosti kojima je KEUNE prenio osobne podatke u ovdje navedene svrhe imaju pristup Podacima i obavljaju djelatnosti vezane za Podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječio neovlašteni pristup obrađivanim Podacima.


 


8. VIDEO NADZOR KEUNE POSLOVNE ZGRADE


 


Pravna osnova obrade osobnih podataka:


 


Kada pristupate poslovnoj zgradi KEUNE-a imajte na umu da je na istoj postavljen video nadzor radi zaštite sigurnosti osoba koje pristupaju poslovnoj zgradi KEUNE-a te imovine KEUNE-a, a što predstavlja legitimni interes KEUNE-a za obradu na ovaj način prikupljenih osobnih podataka.


 


Opseg i kategorije osobnih podataka koje obrađuje KEUNE:


 


Ne obrađujemo više podataka nego što je to potrebno za provođenje video nadzora odnosno za Vašu zaštitu i zaštitu drugih osoba i imovine.


 


U navedene svrhe obrađuju se sljedeći osobni podaci: Vaša video snimka s vremenom prilaza svakoj pojedinačnoj kameri postavljenoj na poslovnoj zgradi KEUNE-a.


 


Svrha obrade Podataka:


 


(i) Zaštita Vaše sigurnosti i sigurnosti drugih osoba te imovine KEUNE-a.


 


Trajanje obrade Podataka:


 


Snimke dobivene putem video nadzora čuvaju se najviše šest mjeseci, osim ako se drugim zakonom propiše duži rok čuvanja ili ako su dokaz u sudskom, upravnom, arbitražnom ili drugom istovrijednom postupku, a sve sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.


 


Sigurnost i ostale informacije:


 


KEUNE pohranjuje Podatke u digitalnom obliku. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino ovlašteni zaposlenici KEUNE-a, imaju pristup podacima i obavljaju djelatnosti vezane za podatke. KEUNE će sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi spriječilo neovlašteni pristup obrađivanim podacima.


 


KEUNE je za sustav video nadzora uspostavio automatizirani sustav zapisa za evidentiranje pristupa snimkama video nadzora koji sadržava vrijeme i mjesto pristupa, kao i oznaku osoba koje su izvršile pristup podacima prikupljenim putem video nadzora.


 


Koja su prava ispitanika?


 


(i) PRAVO NA PRISTUP OSOBNIM PODACIMA


 


Možete zatražiti informaciju vezanu za obradu Vaših Podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr


 


(ii) PRAVO NA ISPRAVAK OSOBNIH PODATAKA


 


Možete zatražiti od Voditelja obrade osobnih podataka ispravak ili izmjenu svojih osobnih podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr


 


(iii) PRAVO NA BRISANJE OSOBNIH PODATAKA


 


Možete od Voditelja obrade osobnih podataka tražiti brisanje Vaših osobnih podataka ako su ispunjeni uvjeti za takvo brisanje pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr U navedenom slučaju ako je brisanje, Voditelj obrade osobnih podataka će bez odgađanja Vaše podatke obrisati, osim u slučaju i u mjeri potrebnoj za ostvarivanje legitimnih interesa Voditelja obrade osobnih podataka u skladu s propisima.


 


(iv) PRAVO NA OGRANIČAVANJE OBRADE


 


Možete od Voditelja obrade osobnih podataka tražiti ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr Voditelj obrade osobnih podataka će u tom slučaju odrediti ograničenje ukoliko se ispuni jedan od sljedećih uvjeta: ispitanik osporava točnost osobnih podataka, u kom slučaju će se obrada ograničiti na razdoblje kojim se voditelju obrade osobnih podataka omogućuje provjera točnosti podataka; obrada je nezakonita i ispitanik se protivi brisanju osobnih podataka te umjesto toga traži ograničenje njihove uporabe; voditelj obrade osobnih podatka više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali ih ispitanik traži radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva; ispitanik je uložio prigovor te očekuje potvrdu nadilaze li legitimni razlozi voditelja obrade razloge ispitanika.


 


(v) PRAVO NA PRENOSIVOST PODATAKA


 


Možete od Voditelja obrade osobnih podatka tražiti u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr, da Vam osobne podatke koje ste pružili Voditelju obrade osobnih podataka preda u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade bez ometanja od strane Voditelja obrade osobnih podataka.


 


(vi) PRAVO NA PRIGOVOR


 


Voditelju obrade osobnih podataka možete uložiti prigovor u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr,  sukladno članku 21. i 22. Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka.


 


(vii) PRAVO PODNOŠENJA PRIGOVORA NADZORNOM TIJELU


 


Ako smatrate da se obradom Podataka krši mjerodavno pravo, možete se obratiti i izravno tijelu nadležnom za zaštitu podataka (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ili nadležnom sudu kako bi ostvarili svoja prava.


 


(viii) POVLAČENJE PRIVOLE


 


Možete u svako doba povući svoju privolu za obradu osobnih podataka pisanim putem na adresu Voditelja obrade osobnih podataka ili elektroničkim putem na email adresu: službenik@keune.hr  


U navedenom slučaju, Voditelj obrade osobnih podataka će bez odgađanja Vaše podatke obrisati, osim u slučaju i u mjeri potrebnoj za ostvarivanje legitimnih interesa Voditelja obrade osobnih podataka u skladu s propisima.


 


Službenik za zaštitu podataka


 


Za sva pitanja vezana za obradu i zaštitu Vaših osobnih podataka možete se obratiti našem službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-maila: službenik@keune.hr


 


PODRŽANE KARTICE


Plaćanje možete obaviti sljedećim karticama


 


Premium Visa MasterCard Maestro Visa


DOSTAVA


Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kuna za cijelu Hrvatsku, u suprotnom je dostava 31,25 kuna.


 


GLS


WEBSHOP INFO


KEUNE ADRIATIC društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu


Sud upisa u registar - Trgovački sud u Zagrebu MBS:080114217


Porezni broj - HR21786197146


OIB - 21786197146


Gospodarska 21, Donji Stupnik 10255, Hrvatska


Broj telefona: 01-6593-344


E-mail: webshop@keune.hr


KEUNE SOCIAL


Facebook Twitter YouTube Instagram


KEUNE INFO


Pravila privatnosti


Uvjeti korištenja


Uvjeti prodaje


Informacije o kolačićima


KEUNE ADRIATIC


Keune Bosna


Keune Slovenija

Informacije o klačićima

Ime:

cookiesAgreed

Dobavljač:

www.keune.com

Namjena:

Koristi se za spremanje postavki kolačića

Istek:

5 Years

Tip:

Http

Ime:

ARRAffinity

Dobavljač:

prod.keune.com

Namjena:

Koristi se za distribuciju prometa na web mjestu na nekoliko poslužitelja u svrhu optimizacije vremena odziva.

Istek:

1 Day

Tip:

Http

Ime:

ASP.NET_SessionId

Dobavljač:

prod.keune.com

Namjena:

Ovaj je kolačić potreban za prepoznavanje zahtjeva istog preglednika tijekom ograničenog vremenskog razdoblja sesije tijekom pregledavanja web stranice. Ovaj se kolačić briše kada zatvorite preglednik.

Istek:

Session

Tip:

Http

Ime:

.ASPXANONYMOUS

Dobavljač:

prod.keune.com

Namjena:

Koristi se za isporuku korisničkih podataka prilikom autorizacije aplikacija na web mjestu.

Istek:

1 Day

Tip:

Http

Ime:

ARRAffinity

Dobavljač:

www.keune.com

Namjena:

Koristi se za distribuciju prometa na web mjestu na nekoliko poslužitelja u svrhu optimizacije vremena odziva.

Istek:

Session

Tip:

Http

Ime:

_ga

Dobavljač:

http://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-59NG49R

Namjena:

Google Analytics_ga, Registrira jedinstveni ID koji se koristi za generiranje statističkih podataka o tome kako posjetitelj koristi web mjesto.

Istek:

2 Years

Tip:

Http

Ime:

_gac_<property-id>

Dobavljač:

http://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-59NG49R

Namjena:

Google Analytics, sadrži podatke o korisniku koji se odnose na kampanju. Ako ste povezali račune Google Analytics i Google Ads, oznake za pretvorbu web lokacija Google Ads pročitati će ovaj kolačić osim ako se ne odjavite.

Istek:

90 Days

Tip:

Http

Ime:

_gat or _dc_gtm_<property-id>

Dobavljač:

http://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-59NG49R

Namjena:

Koristi se za Google Analytics kako bi se smanjila stopa zahtjeva. Ako se Google Analytics implementira putem Google upravitelja oznaka, ovaj će se kolačić imenovati _dc_gtm_ <property-id>.

Istek:

1 Day

Tip:

Http

Ime:

_gid

Dobavljač:

http://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-59NG49R

Namjena:

Google Analytics, Koristi se za razlikovanje korisnika.

Istek:

1 Day

Tip:

Http

Ime:

AMP_TOKEN

Dobavljač:

http://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-59NG49R

Namjena:

Google Analytics, sadrži token koji se može koristiti za dohvaćanje ID-a klijenta iz AMP usluge ID klijenta. Ostale moguće vrijednosti ukazuju na odustajanje ili pogrešku pri dohvaćanju ID-a klijenta iz usluge AMP Client ID.

Istek:

1 Year

Tip:

Http

Ime:

lang

Dobavljač:

www.keune.com

Namjena:

Spremanje postavki zemlje i jezika.

Istek:

5 Years

Tip:

Http

Slažem se